pluttisar


a my man

Hittade igen 2 rätt så söta bilder från balen som jag tänkte kunde fylla det här inlägget litegrann! Har egentligen sjukt mycket att göra nu (skolarbete....) men det känns så jädra tråkigt att sätta igång. Imorgon har jag dans hela dagen i skolan och detsamma gäller för fredag, hoppas på lite skön träningsvärk under helgen! Aja nu måste jag väl plugga antar jag! PUESS;*;*;*XD:P

ringar på vattnet

Kommit på en tatuering jag vill göra!
Kanske en annan rosett, men ungefär sådär iallafall!
vill nog ha den ovaför vristen ist för på armen också.

mysipys

Idag efter skolan drog jag Emelie och Sanna på café station och fikade, var sjukt gott och väldigt mysigt! Ikväll har jag bara tagit det lugnt här hemma och insåg just att jag har ett danshäfte att läsa tills imorgon så måste väl gå och göra det nu antar jag! En annan liten sak jag kan nämna är att v.43 ska ju våran klass dansa i glashuset och utanför, tisdag 13.30 tror jag det var sen var det onsdag 18.00-19.00! See u there!

skolan atm

En suddig bild på mina nya skor!

aloha!

Hejhej! sitter i skolan just nu och har engelska, slutar sen och då ska jag fara in till stan med Emelie, och troligen leta lite jobb! Skulle vara så sjukt skönt att ha ett extra jobb och tjäna lite pengar. (Sanna hälsar!) Aja, jag kände att jag bara ville göra en liten update eftersom jag bloggar vääldigt sällan nu för tiden. Btw så kan de som vill köpa biljett till the club 16+ på gamla slakteriet 19 november höra av sig till mig. Inget blås vid dörren!

RSS 2.0