klippt

spontan klipte av några cm av håret. känns sjukt skönt och vart väldigt nöjd också. ser mycket fräschare ut än det gjorde innan eftersom det var så slitet!

matteeeee

min sötaste pose

XMAS

Hittat en sak jag önskar mig i julklapp nu, parfymen forbidden euphoria (calvin klein) den luktar så sjukt gott! Testade den på kicks idag och har typ gått runt och luktat på min egen arm konstant sen jag kom hem.
Kom hem med denna snygging idag från stan, det kommer bli min nyårsklänning, den var riktigt fin också var det 50% rabatt så det gjorde ju inte köpet sämre precis!

BAJSKORV

Idag är en dålig dag,
min hårfärg ser dessutom ut som en räv

biggie biggie biggie can't u see

hejsan! nu sitter jag och sanna vid våra datorer och sjunger med högt i raplåtar, låter nog underbart. Ikväll har vi fotat och tagit det lugnt, haft lite catch-up time! men nu ska jag fortsätta sjunga vidare, bloggar då jag har nått att skriva!

worry me

yeye hejhej bloggen.
nu ska vi ha matte med inga, hatar matte, det är så sjukt svårt. efter skolan ska jag och sanna vara med varann, var väldigt längesen. men aja nu kom inga så nu är datorerna ner!

smiley faces


who you are

hejsanhoppsan! vet att jag inte är så aktiv på att blogga, men finner aldrig riktigt tid för att sätt mig och göra det. idag har jag varit på stan med nora och ikväll blir det paranormal activity 3 på bio med emeliiiiee, är typ taggad eftersom alla säger att den är sjukt äcklig att se på bio! får se om jag klarar av att somna inatt! ha det bra hejdoooo

bday

Lägger in fler bilder senare, skorna fick jag av min syster i lite tidig födelsedagspresent, asa fina!!
ska plugga nuu puss

RSS 2.0